Skip to main content

Speelnatuur in de stad

Speelnatuur in de stad, het is een ontwikkeling die op steeds meer plekken terug te zien is. In veel gevallen wordt speelnatuur in de stad toegepast in de vorm van het vergroenen van schoolpleinen maar ook steeds vaker worden grotere stukken braakliggend terrein of gebieden in parken ingericht als speelnatuur, stukken natuur waar naar hartenlust gespeeld en ontdekt kan worden door kinderen of waar heerlijk gerecreeerd kan worden en jong en oud elkaar kunnen ontmoeten.

De Stadstuinman creeert speelnatuur met verstand van zaken

De Stadstuinman is groot voorstander van speelnatuur in de stad, in de vorm van uitdagende, groene speelplekken en ook in de vorm van veilige, groene schoolpleinen. Voor zowel de ontwikkeling van kinderen als de positieve effecten voor de natuur in de stad is speelnatuur een welkome toevoeging aan het groen in de stad. De Stadstuinman creeert natuurspeelplekken met verstand van zaken, altijd met de veiligheid van kinderen in het vizier. Hij heeft ruime ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurspeelplaatsen en helpt ook u graag verder bij het ontwikkelen van een natuurspeelplaats naar uw wens.

Neem contact op

De Stadstuinman denkt graag met u mee! Benieuwd wat De Stadstuinman voor u kan beteken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.