Skip to main content

Onze ervaring

De Stadstuinman heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van groene schoolpleinen en natuurspeelplekken in de stad. In de afgelopen jaren zijn wij bij meer dan 150 basisscholen betrokken geweest, hoofdzakelijk in Zuid-Holland. Al onze opgedane kennis en ervaring en veel lokale samenwerkingen bij elkaar hebben geleid tot een herkenbare stijl van groene schoolpleinen waar kinderen veilig in een uitdagende en groene omgeving kunnen spelen, leren en ravotten.

Onze aanpak

Groene schoolpleinen van de Stadstuinman zijn speels in ontwerp en robuust opgezet. Hergebruik van materialen vinden wij belangrijk en verwerken we tot uitdagende speelaanleidingen. Bij ontwerp en materiaalkeuze wordt rekening gehouden met het intensieve gebruik van kinderen waardoor de pleinen er ook na jaren nog goed uitzien. Uw wensen en eisen zijn ons vertrekpunt en dankzij jarenlange ervaring zijn we in staat deze te vertalen naar een passend ontwerp en de realisatie van uw groene schoolplein.

Wat kunnen we voor u betekenen

Van eerste idee tot en met onderhoud en beheer en van ontwerp tot en met aanleg, wij staan voor u klaar! Samenwerking begint altijd met een goed gesprek waarin we kennis maken en uw wensen verkennen. Klopt het gevoel? Dan kunnen we samen aan de slag gaan om uw schoolplein om te toveren tot een veilige, uitdagende en groene speelplek voor kinderen.

Neem contact op

Bent u zich aan het orienteren op het gebeid van groene schoolpleinen of zijn de plannen al een stuk verder? De Stadstuinman denkt graag met u mee! Benieuwd wat De Stadstuinman voor u kan beteken bij de realisatie van een groen schoolplein? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.